Početna Konferencija za medije: MLADI SU ZAKON – Nacionalni program volontiranja
  Konferencija za medije: MLADI SU ZAKON – Nacionalni program volontiranja PDF Print E-mail
  Monday, 06 July 2015 07:29

  Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na Konferenciju za medije koja će se održati u ponedeljak 06.07.2015. godine, sa početkom u 13:00 sati u prostorijima srednje škole u Velikom Gradištu.

  Konferencija će se održati povodom promocije programa „Mladi su zakon“ koji već pet godina unazad finansijski podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije čiji će predstavnik prisustvovati konferenciji.

  Ove godine kroz program Mladi su zakon u Srbiji će se finansirati 30 međunarodnih volonterskih kampova i preko 150 omladinskih volonterskih projekata sa ukupno 13 miliona dinara.

  Resurs centar Omladina JAZAS-a Požarevac će na promociji predstaviti poziv za učešće na javnom konkursu za finansiranje omladinskih volonterskih projekata (od 15 do 25 volonterskih projekata će biti finansirano u istočnoj Srbiji) na koji mogu da se prijave registrovana i neformalna udruženja mladih u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih u istočnoj Srbiji.

  Na konferenciji će se predstaviti i mogućnost volontiranja na nekom od 30 međunarodnih kampova u Srbiji koje organizuju Mladi istraživači Srbije.

  Cilj promocije je da skrene plažnju mladih iz Braničevskog okruga na veliki broj mogućnosti za volontiranje tokom ovog leta u našoj zemlji, bilo da otputuju u drugi kraj Srbije ili ostanu u svom mestu.

  Srdačno vas pozdravljamo, 

  Resurs centar za Istočnu Srbiju

  kontakt: Zoran Jović, 066 118 504